Vitra Stoelen

Vitra is een Zwitsers bedrijf dat moderne meubels ontwerpt en produceert voor woningen, kantoren en openbare ruimten. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige, innovatieve ontwerpen en heeft samengewerkt met enkele van de bekendste ontwerpers ter wereld, zoals Charles en Ray Eames, George Nelson en Jean Prouvé.

Een van Vitra’s meest iconische producten is de Vitra stoel. Er zijn veel verschillende soorten Vitra stoelen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en ontwerpelementen. Hier volgt een kort overzicht van enkele van de populairste Vitra stoelen:

Eames Plastic Side Chair: Deze stoel werd in de jaren vijftig ontworpen door Charles en Ray Eames en is een klassieker geworden in het moderne meubilair. Hij heeft een zitting en rugleuning van voorgevormd plastic, ondersteund door een draadvoet, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Panton Stoel: Ontworpen door Verner Panton in de jaren 1960, is de Panton Chair gemaakt uit één stuk gegoten kunststof en staat bekend om zijn strakke, futuristische ontwerp. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is geschikt voor gebruik in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Soft Pad Chair: Deze stoel is ontworpen door Charles en Ray Eames in de jaren zestig en heeft een leren zitting en rugleuning die worden ondersteund door een aluminium frame. Hij is verkrijgbaar in een reeks kleuren en is geschikt voor gebruik in zowel woon- als werkomgevingen.

Aluminium Groepsstoel: Deze stoel is ook ontworpen door Charles en Ray Eames en is gemaakt van aluminium met een leren zitting en rugleuning. Hij heeft een strak, modern ontwerp en is geschikt voor gebruik in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Grand Repos Stoel: De Grand Repos stoel, ontworpen door Antonio Citterio, is een comfortabele en stijlvolle fauteuil met een hoge rugleuning en een relaxfunctie. Hij is verkrijgbaar in verschillende bekledingsopties en is geschikt voor gebruik in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Over het geheel genomen staan Vitra stoelen bekend om hun hoogwaardige materialen, innovatieve ontwerpen en comfort. Ze zijn geschikt voor gebruik in uiteenlopende omgevingen en kunnen aan elke ruimte een vleugje stijl en verfijning toevoegen.

Resultaat 1–16 van de 78 resultaten wordt getoond