designstoelen.nl 4 out of 5 based on 1 ratings.

Veelgestelde vragen Designstoelen.nl

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
De betaalmogelijkheden zijn onder rembours, iDeal, Credit Card, Paypal en bankoverschrijving. Ook is er de mogelijkheid om de producten eerst 14 dagen op proef te nemen voordat u een bestelling plaatst. Hiervoor kunt u de betaalmogelijkheid Klarna selecteren. Lees meer op onze betaalmogelijkheden pagina.

Wat wordt er gerekend aan verzendkosten?
Er worden geen verzendkosten gerekend bij bestellingen boven de € 400. Wij hebben goede afspraken met onze transporteur en besloten deze niet in rekening te brengen zodat u tijdens uw aankoop niet met verrassingen te maken krijgt. Meer informatie over onze verzendingen leest u op onze verzenden en retourneren pagina.

Heeft Designstoelen.nl een showroom?
Wij hebben een showroom in Amsterdam, eenvoudig te bereiken en langs te snelweg. Ook hebben we vollop de ruimte om te parkeren. Meer informatie vindt u op de showroom pagina.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Wij streven ernaar om zoveel mogelijk producten uit ons assortiment uit voorraad te kunnen leveren. De levertijd van de producten die u besteld staan aangegeven bij uw product selectie.

Waarom kan Designstoelen.nl de producten zo scherp geprijst aanbieden?
Designstoelen.nl koopt de producten rechtstreeks en in grote aantallen aan bij de fabrikanten. U betaalt dus niet voor de groothandel, aanvullende opslag en transport en natuurlijk de winkelmarges.

Wanneer is er een lange levertijd?
Op het moment dat wij sommige producten op een levertijd van circa 10 -14 weken hebben staan, hebben wij het product niet op voorraad en dient deze nog geproduceerd te worden. Dit komt met name voor bij producten met opvallende kleuren of varianten van producten.

Hoe werkt het retourneren van producten bij Designstoelen.nl?
Op het moment dat de door u bestelde producten geleverd zijn en ze om wat voor reden dan ook niet bevallen, kunt u ze naar ons terugsturen. U kunt contact opnemen met onze klantenservice. Afhankelijk van het land waarin u zich bevindt, zult u dan direct een formulier ontvangen met daarop de instructies voor het retourneren. Hierover kunt u meer lezen op onze levering en retouropties pagina.

Wat is de kwaliteit van de producten?
Designstoelen.nl staat volledig achter de huidige product selectie. Wij bieden een smal assortiment aan waarvan wij met 100% zekerheid kunnen zeggen dan dit voldoet aan de kwaliteit. Wij zeker van onze kwaliteit en daarom kunt u de stoelen indien ze niet bevallen binnen 14 dagen retourneren.

Uw bijgevoegde factuur geldt tevens als een garantiebewijs. Dit garantiebewijs is 2 jaar geldig. Mocht u de kwaliteit met eigen ogen willen bekijken dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom.

Komen de foto's en video's overeen met het product?
Designstoelen.nl maakt alle productfoto's en videos zelf. U kunt er dus vanuit gaan dat alle foto's die op de website te zien zijn een 1 op 1 weergave zijn van het echte. Wij streven ernaar u een zo goed mogelijk beeld te geven van onze producten. Door verschillende afstellingen van beeldschermen en computers kan het voorkomen dat de kleuren iets kunnen verschillen