Tulp Stoelen

Tulip Design stoelen zijn een klassiek en iconisch meubelstuk dat al tientallen jaren populair is. Ze werden voor het eerst ontworpen in de jaren 1950 door Eero Saarinen, een Fins-Amerikaanse architect en industrieel ontwerper. Saarinens doel was een stoel te maken die strak en sierlijk was, maar toch comfortabel en functioneel. Het resultaat was de Tulip stoel, die al snel een hit werd bij designliefhebbers over de hele wereld.

Er zijn verschillende varianten van de Tulip stoel, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Sommige versies hebben een draaivoet, terwijl andere een vaste voet hebben. Sommige zijn bekleed met stof of leer, terwijl andere onbedekt blijven. Er zijn ook verschillende kleuren om uit te kiezen, waaronder klassiek wit, strak zwart en levendige tinten als rood, oranje en geel.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht staan Tulip Design stoelen ook bekend om hun comfort en duurzaamheid. De kuip van voorgevormd glasvezel is ontworpen om zich naar je lichaam te vormen en biedt uitstekende ondersteuning en comfort. Het onderstel is ook stevig en stabiel, zodat de stoel rechtop en veilig blijft staan.

Toont alle 12 resultaten