Studio HENK

Studio Henk is een in Nederland gevestigde ontwerpstudio die gespecialiseerd is in het maken van unieke en moderne meubelstukken. Hun kenmerkende product is de Henk stoel, een minimalistische, stapelbare stoel van hoogwaardige materialen.

Enkele belangrijke kenmerken van de Henk stoel zijn:

  • Lichtgewicht en stapelbaar ontwerp: De stoel is gemaakt van een combinatie van gepoedercoat staal en gebogen hout, waardoor hij licht van gewicht is en gemakkelijk te stapelen voor opslag.
  • Strak en modern ontwerp: De Henk Stoel heeft een minimalistisch en modern ontwerp, met een eenvoudig en elegant frame en een comfortabele zitting en rugleuning.
  • Duurzame constructie: De stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stevige en duurzame constructie, waardoor hij geschikt is voor zowel residentieel als commercieel gebruik.
  • Veelzijdigheid: De Henk Stoel is verkrijgbaar in een reeks kleuren en afwerkingen, waardoor hij gemakkelijk bij elk decor past. Hij kan gebruikt worden in verschillende omgevingen, zoals thuiskantoren, woonkamers, eetkamers en buitenruimtes.
  • Duurzame productie: Studio Henk zet zich in voor duurzame productiepraktijken en gebruikt milieuvriendelijke materialen in hun producten. De Henk Chair is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond