Okergele Stoelen

De okergele stoel is aan een ware opmars bezig. Steeds meer mensen genieten van de warme uitstraling van deze kleur. Wie een blik werpt op deze stoel wordt meteen vrolijk. Okergeel staat dan ook voor ‘vrijheid’, ‘blijheid’ en ‘levenslust’. En dan is het ook nog eens prima te combineren met verschillende ontwerpstijlen en andere kleuren in huis. Kortom: een okergele stoel is vrolijk én veelzijdig!

Met een okergele stoel creëer je warmte en sfeer in huis. Erg fijn tijdens de donkere wintermaanden, maar ook in de zomer zorgt het voor vrolijkheid in huis. Okergeel is een vrij opvallende kleur, dus je haalt zeker een echte eye-catcher in huis! Bovendien matcht geel erg goed met neutrale of koele tinten. Denk bijvoorbeeld aan beige of grijs. Of creëer contrast door okergeel samen te laten gaan met donkerblauw. Je maakt er een ruimte minder monotoon mee en geeft het net dat beetje meer leven.

Een okergele stoel is lekker opvallend: dat is wel duidelijk. Maar waar moet je het nu plaatsen? Nou, wat dacht je bijvoorbeeld van een plekje bij de open haard? In dat geval is een relax stoel in deze opvallende kleur een fantastische keuze. Je ontspant én wordt tegelijkertijd lekker vrolijk. Of creëer met de stoel een knusse sfeer in de eetkamer. Kortom: je kunt met deze stoel alle kanten op!

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond