Lounge Stoelen

Even je ogen dichtdoen en langzaam wegdoezelen… Klinkt goed? Dan maakt een loungestoel jou vast heel gelukkig! Deze comfortabele stoelen zijn speciaal ontworpen om jou te doen ontspannen.  En dat hoeft echt niet alleen in de woonkamer. Een lounge stoel past bijvoorbeeld ook prima in de slaapkamer, dat bij uitstek een plek is om uit te rusten. In de stoel begin je jouw dag goed met een lekkere kop koffie!

Wist je dat loungestoelen al heel lang bestaan? Zo ontwierpen de broers Charles en Ray Eames de legendarische ‘Eames Lounge Chair’ al in 1956. Het bijpassende voetenbankje maakt het ontwerp compleet. Probeer het eens uit en ervaar de ultieme vorm van comfort! Een groot voordeel van een loungestoel van hoge kwaliteit is dat het gevormd is naar de natuurlijke contouren van het menselijk lichaam.  Ook de zitting voelt uiterst stevig aan.Het is dan ook een ergonomisch sterk ontwerp dat het resultaat is van puur vakmanschap!

In steeds meer Nederlandse huiskamers staat een lounge stoel. En dat is niet zo vreemd, want na een drukke dag willen we graag even ontspannen. Wel moet het ontwerp van de stoel passen bij jouw inrichting. Gelukkig heb je tegenwoordig de keuze uit een ruim aanbod. Van modern en minimalistisch tot geel, roze, grijs en klassiek zwart: er is voor elk wat wils. 

Het voordeel van zwart in vergelijking met wit is dat je er vlekken minder snel op ziet. Toch betekent niet dat je de lounge stoel niet goed moet schoonmaken. Wij raden aan om het regelmatig even af te vegen met een doekje. Dan ziet de comfortabele stoel er over een paar jaar nog steeds weergaloos uit!

Resultaat 1–16 van de 132 resultaten wordt getoond