Hang Stoelen

Ben je op zoek naar een functionele en stijlvolle stoel voor in de huiskamer? Dan tovert een hangstoel vast een brede lach op jouw gezicht! Zoals de naam al doet vermoeden is dit een stoel die ‘hangt’ door middel van een constructie, zoals een ketting. Het is gemaakt van uiterst sterk materiaal om veel gewicht aan te kunnen. Bovendien zit je in een hangstoel heerlijk comfortabel met een leuk boek of tijdschrift. Voeg er eventueel nog een bijpassend kussentje aan toe om de relax-look compleet te maken!

Een hangstoel heeft een uniek ontwerp, waardoor je er perfect in ontspant. Bovendien is het geschikt voor meerdere ruimtes. Zo staat dit bijzondere ontwerp erg mooi in de woonkamer, maar leent het zich ook prima voor een middagje ontspannen in de tuin. Wel moet je een standaard hebben om de stoel aan op te hangen.

Wist je dat de geschiedenis van de hangstoel ver teruggaat? Het eerste model kwam al in 1957 op de markt. Destijds was het een minimalistische, ei-vormige stoel. Daarbij waren de stoelpoten vervangen voor een ophangketting. Ontwerpers Nanna en Jörgen Ditzel zorgden met hun uitvinding voor een revolutie in stoelenland!

De vaak strakke lijnen en neutrale kleuren van een hangstoel passen goed bij een binnen én buiteninrichting. Zo maak je met een hangstoel van aluminium of metaal een tijdloze keuze.  Kies altijd voor een stoel die matcht met de andere spullen in de ruimte waarin je het plaatst. Op die manier creëer je eenheid. Wedden dat een hangstoel van topkwaliteit meteen de aandacht trekt?

Toont alle 15 resultaten