Eric Kuster Stoelen

Eric Kuster is een van de meest bekende interieurarchitecten van Nederland. De afgelopen jaren heeft hij invloedrijke mensen van over de hele wereld als klant gehad. Een Eric Kuster stoel is dan ook van absolute wereldklasse. Hoe bijzonder zou het zijn wanneer je deze design stoel in jouw woonkamer hebt staan!

Krijg je geen genoeg van luxe en glamour? Dan past deze stijl perfect bij jou. Kuster staat bekend om zijn zogeheten ‘Metropolitan Luxury’ stijl. Deze bestaat uit het veelvuldig gebruik van luxe stoffen en materialen. Van zwart tot beige. Klassiek en modern dienen daarbij in perfecte harmonie te zijn. Zodoende zie je in een interieur vaak natuurlijke tinten die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Dat luxe, klassiek en modern een prachtige combinatie vormen is duidelijk te zien bij een Erik Kuster stoel. Het ademt luxe uit en het materiaal van de stoel voelt zijdezacht aan. En dan ben je nog niet eens gaan zitten. Wat een comfort! Wedden dat jij je de koning te rijk voelt met dit knappe staaltje design?

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.