designstoelen.nl 4 out of 5 based on 1 ratings.

Betaalmethoden Designstoelen.nl


betaalopties designstoelen

 

 

In onze webshop zijn alle genoemde prijzen inclusief B.T.W. hiervoor geldt het tarief van 21% 

Designstoelen.nl streeft ernaar om te voorzien in een brede keuze aan betaalmogelijkheden zodat de voor u vertrouwde betaalmogelijkheid niet ontbreekt.

Designstoelen.nl biedt u de volgende betaalgaranties:


- Betalen in een beveiligde webomgeving
- Geen misbruik van persoonlijke gegevens
- Achteraf betalen mogelijk 

Designstoelen.nl werkt met verschillende betaalmethoden. De verschillende methoden hebben diverse eigenschappen en garanties. Deze zetten wij voor u op een rijtje.  

 

 


iDEAL 
iDEAL is ontwikkeld door Rabobank, ABN AMRO en Postbank en is beschikbaar voor klanten van die banken, evenals die van SNS, Friesland Bank, Triodos Bank, van Lanschot en Fortis. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel online aankopen afrekenen. U rekent af op de internetbankierpagina van je eigen bank, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. 

Rembours 
Indien je voor een betaling onder rembours kiest, worden de artikelen bij u thuisbezorgd en rekent u contant af bij bezorging. Voor betalingen onder rembours wordt er een kleine administratieve meerprijs gerekend.  

Paypal 
Met PayPal kan de consument zijn aankopen op het internet direct betalen. PayPal biedt de consument veel bescherming en is in 190 landen beschikbaar. 

Bankoverschrijving / Overboeking
Bij het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail met daarin een .pdf factuur. Op deze factuur staan onze bankgegevens welke u naar ons kunt overmaken. Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen zal de verzending in gang worden gezet.


Designstoelen.nl / STOQ.COM

Dynamostraat 72-3
1014 BZ Amsterdam
E: [email protected]
T: +31 (0)20 261 34 30
KVK: 57846324
BTW: NL852761971B01
IBAN: NL05ABNA0496318721


Achteraf betalen

Pas betalen wanneer je jouw bestelling hebt ontvangen? Dan kan je kiezen om op rekening te betalen met Achteraf Betalen. Na het ontvangen van je bestelling ontvang je de factuur per e-mail. Deze dien je binnen 14 dagen aan ons te voldoen. Door deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Je kan alleen kiezen voor Achteraf Betalen als het factuuradres van je bestelling gelijk is aan het verzendadres en als jouw bestelling niet meer dan € 2500,- bedraagt. Op basis van je gegevens wordt gekeken of jij als persoon krediet waardig genoeg bent achteraf te betalen en wordt je bestelling verwerkt.